Od sada domace kiflice na nasim dogadjajima

Udruženje eSigurnost je napravilo saradnju sa firmom Domace kiflice iz Pančeva koja je specijalizovana pekara za ručnu proizvodnju domaćih kiflica. Od sada na našim druženjima, panelima i okruglim stolovima posetioci će imati mogućnost da probaju vrhunske domaće kiflice koji su njihov prozvod.

Radujemo se saradnji i sigurni smo da će ova saradnja biti na obostranu korist, kao i da će posetioci naših skupova biti veoma zadovoljni njihovim kiflicama i da će iste preporučiti svojim prijateljima i saradnicima. Domaće kiflice se prave po najboljem bakinom receptu starom pola veka. Sve kiflice se isključivo ručno prave, peku, pakuju i šalju na željenu adresu. Dostavljaju se u čvrstoj kartonskoj termo ambalaži kako bi se što bolje transportovale. Za porudžbine od 1kg i više dostava je besplatna.

Firma Domace kiflice osnovana je 2010 godine i ima svoje prodajne objekte na teritoriji grada Pančeva i Beograda. Ukoliko želite da saznate više o njima možete posetiti sajt http://www.domacekiflice.rs.

Takođe portal Moja Firma je pisao o njima a tekst možete pročitati na sledećem linku.

Galerija

Go to Top