Neobična, drugačija i posebna – eSecurity 2018

Neobična, drugačija i posebna! Zašto je eSecurity konferencija 2018 – ## HACK OR BE HACK## specifična po svom sadržaju? Pojedina dešavanja su svakako standardna za većinu konferencija, ali, ipak, eSecurity neka dešavanja izdvajaju od ostalih.

Međunarodna konferencija eSecurity je jedan od najznačajnijih IT događaja u regionu koji okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacione bezbednosti. Ovo je događaj koji pruža odgovore na veliki broj aktuelnih pitanja o informacionoj bezbednosti, koja muče ne samo početnike, već često i IT profesionalce. Ideja događaja je da uspostavi interakciju između publike i renomiranih predavača kako bi se razmenilo znanje, odnosno kako bi svako od učesnika sa konferencije poneo neko novo znanje i na taj način i ličnu i korporativnu IT bezbednost podigao na viši nivo. eSecurity konferencija nudi veliki broj sadržaja svojim učesnicima:
– #ack4life Game – nagradna hacking igra. Uključi se igra je u toku!
– #ack4life hands-on trening – obuka vas upoznaje sa svim vrstama napada, hakerskim alatima, demonstrira tehnike i kako ih je lako izvoditi itd.
– Druženje i razmenu znanja među IT profesionalcima ne samo na konferenciji već i tokom pratećih događaja izvan konferencijske sale
– Veliki broj predavanja renomiranih stručnjaka u oblasti IT bezbednosti – Dejan Levaja, Milan Gabor, Mane Piperevski, Filip Simeonov, Igor Franc, Vladimir Petrović, Jovan Šikanja, Vladimir Radunović, Nemanja Maček, Aleksandar Jevremović, Luka Milinković, Predrag Cujanović, Darko Šehović i drugi
– Dve panel diskusije – „GDPR Q&A – Implementacija i obaveze“ i „Zaštita podataka u praksi“
– Gala večera i poseta pivnici u Pančevu za sve učesnike konferencije.
– Vredne poklone namenjene svakom učesniku
– Razmena iskustva i najbolje svetske prakse sa poznatim domaćim i svetskim kompanijama – Kaspersky Lab, Check Point, Ibis Instruments, Kingston, Brother, CP Securtiy, Avigilon, Cards Print, Laguna, Digitron ist i druge.
– Mogućnost da prikupite do 18 CPE bodova

Prijave za učešće još uvek traju, a registracija se obavlja putem sajta www.esecurity.rs.

Go to Top