Najavljena treća eSecurity konferencija 2019

Nakon dve uspešne međunarodne konferencije na temu IT bezbednosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost najavljuje organizaciju svoje treće eSecurity konferencije, koja se održava od 3. do 5. aprila 2019. godine u Hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regionu, okuplja veliki broj profesinalaca u oblasti informacione bezbednosti. Konferencija svake godine donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, workshop-ova o aktuelnim pretnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari, kao i naprednim sistemima zaštite. Konferencija je organizovana u tri dana tako da se prvog dana, 3. aprila održavaju hands-on radionice, a 4. i 5. april su dani namenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavanja po pozivu.

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

Više informacija o prvoj i drugoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete da vidite na zvaničnom sajtu konferencije http://www.esecurity.rs/, a informacije o učesničkim paketima možete naći na sledećem linku http://www.esecurity.rs/prijava.html.

Go to Top