Najavljena eSecurity konferencija 2018

Nakon uspešne ovogodišnje međunarodne konferencije na temu IT bezbednosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost najavljuje organizaciju svoje druge eSecurity konferencije, koja će se održati od 25. do 27. aprila 2018. godine u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Međunarodna konferencija eSecurity je jedan od najznačajnijih IT događaja u regionu koja okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacione bezbednosti. Konferencija donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, workshop-ova o aktuelnim pretnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari, naprednim sistemima zaštite, kao i uvek neizbežno druženje svih učesnika tokom Gala večere. Više informacija o prvoj međunarodnoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete naći na sledećem linku.

Uzimanjem učešća na eSecurity konferenciji do kraja 2017. godine možete ostvariti specijalne popuste kao slušaoci ili sponzori jednog od najznačajnijih IT događaja u regionu, a više informacija o prijavi možete naći na zvaničnom sajtu http://www.esecurity.rs/prijava.html.

Go to Top