BEZBEDNOST DECE PRE SVEGA

Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, promovisao novi projekat u Pančevu, u čijoj realizaciji učestvuje udruženje E-sigurnost

Zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za Sport i omladinu, projekat: Bezbedna elektronska komunikacija mladih“ je ugledao “svetlost dana”, a na prvom promotivnom predavanju koje je krenulo iz Pančeva, i obuhvatiće gradove širom Vojvodine, bio je prisutan “ovekovečeni” šampion sa Olimpiskim zlatom, pokrajinski sekretar za Sport i omladinu, Vladimir Batez. 

Predavanja su održana u Elektrotehničkoj školi “Nikola Tesla”, i Mašinskoj školi “Pančevo”. Zbog zanimljivosti teme, predavanju je prisustvovao i gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov.

Aktuelnu tematiku obuhvaćenu u četiri segmenta: komunikacija ljudi, manipulisanje tinejdžerima, svetla i tamna strana društvenih mreža, i kako do bezbedne elektronske komunikacije, prezentirao je Zoran Trdenić, stručnjak za informacionu bezbednost, predavač, konsultant i član Upravnog odbora udruženja E-sigurnost.

Interesantnost teme držala je pažnju učenicima obe škole preko sat vremena,a na kraju je bilo i bezbroj pitanja upućenih predavaču i Vladimiru Batezu. Naravno, svi su dobili zadovoljavajuće odgovore, a sa direktorima škola, Nenadom Dojčinovićem i Nikolom Ćurčinom, dogovoren je nastavak saradnje.

Go to Top